Diensten

Autobedrijf De Boei beschikt over een moderne werkplaats om uw auto heen te brengen voor APK-keuringen, onderhoud, reparatie, schadeherstel en vakantie-inspecties. U wordt vooraf duidelijk geinformeerd over de eventuele kosten. Ook proberen wij u zoveel mogelijk alternatieven aan te bieden op het gebied van onderdelen( eventueeel gebruikte delen) zodat uw auto voor minimale kosten weer veilig kan rijden.

 Storingsdiagnose

Wij zijn in het bezit van moderne uitleesapparatuur apparatuur. Deze apparatuur hebben zich door de jaren heen bewezen als zeer betrouwbaar en nauwkeurig op het gebied van het opzoeken van defecten en storingen aan uw auto. voor maar € 20,- lezen we heel uw auto uit.

 Garanties

Wij geven op alle reparaties garantie dat betekent voor u : als u binnen de drie maanden het gerepareerde gebrek opnieuw de kop opsteekt dit geheel kosteloos voor u wordt hersteld.

 APK Keuring

Wij verzorgen ook APK-keuringen daarvoor kunt u een afspraak maken in de maanden November en December voor maar € 19,95,- incl. een 4 gasmeting voor benzine motoren. Bij een Diesel motor is dat anders de prijs daarvoor is € 45,- incl. een roetmeting of EOD uitlezen.

 Autoruitreparatie

Ook voor deskundige autoruitreparatie bent u bij Autobedrijf de Boei aan het juiste adres. Wij werken samen met een gecertificeerd autoruitenreparateur zodat u van uw autoverzekeraar ook bij ons terecht kunt. Wij leveren dezelfde kwaliteit als Carglass.

 Autobanden

Autobedrijf De Boei kan alle merken autobanden leveren en monteren. U bent een stuk goedkoper uit dan bijvoorbeeld een kwikfit of de sprint. Dit komt omdat wij all in prijzen rekenen incl montage en het balanceren. Alle merken en types zijn meestal die zelfde dag leverbaar.

 Airco Service

Het is belangrijk om de airco-installatie van uw auto tenminste 1x per jaar te laten controleren. Bij een airco-check wordt het systeem op lekkage en koelcapaciteit gecontroleerd. Bovendien wordt indien nodig de aanwezige hoeveelheid koudemiddel gemeten en zo nodig bij gevuld. Autobedrijf De Boei beschikt over een modern airco afvulstation. De concurrerende prijzen voor afvullen en eventuele diagnose zullen wij graag met u bespreken om tot een vergelijk te komen. Bedankt voor uw interesse en wij zien u graag bij ons in de werkplaats voor een afspraak.